Amsterdam

Translate

donderdag 28 oktober 2010

Bami met rundvlees en broccoli

Benodigdheden:
1 teentje knoflook
300 gram rundvlees
1 grote rode paprika
300 gram broccoli
100 gram shi-takes
2 zakjes oestersaus (mag ook zwartebonensaus of teriyaki saus zijn)
400 gram bami



Voorbereiden:
Maak de broccoli schoon en verdeel hem in mooie kleinere roosjes.

Kook de broccoli een minuut of 8 en laat hem heel goed uitlekken in een vergiet.




Bereiden:
Verhit in een wok of braadpan de olie.

Pers de knoflook erboven uit.

Bak het rundvlees erin. (zout en peper toevoegen naar smaak)

Voeg de paprika's en shi-takes toe.

Voeg de zakjes saus toe, samen met 4 eetlepels water.

Roer door en voeg de broccoli toe.

Zachtjes laten mee verwarmen.

Ondertussen de bami koken.

Goed laten uitlekken en alles door elkaar roeren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten