Benodigdheden:
1 teentje knoflook
300 gram rundvlees
1 grote rode paprika
300 gram broccoli
100 gram shi-takes
2 zakjes oestersaus (mag ook zwartebonensaus of teriyaki saus zijn)
400 gram bami
Voorbereiden:
Maak de broccoli schoon en verdeel hem in mooie kleinere roosjes.
Kook de broccoli een minuut of 8 en laat hem heel goed uitlekken in een vergiet.
Bereiden:
Verhit in een wok of braadpan de olie.
Pers de knoflook erboven uit.
Bak het rundvlees erin. (zout en peper toevoegen naar smaak)
Voeg de paprika's en shi-takes toe.
Voeg de zakjes saus toe, samen met 4 eetlepels water.
Roer door en voeg de broccoli toe.
Zachtjes laten mee verwarmen.
Ondertussen de bami koken.
Goed laten uitlekken en alles door elkaar roeren.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten